Tjänster

Vi på Wellife erbjuder olika tjänster inom Livsstilscoachning, Kostrådgivning och Mindfulness. Nedan finner du ett urval av dessa. Hittar du inte något som passar, kontakta oss så hjälper vi dig. 

Mindfulness på arbetsplatsen

– för lednings- och arbetsgrupper. Mindfulnessträning har en mängd positiva effekter i form av minskad stress, bättre fysiskt och mentalt välbefinnande, större glädje och tillfredsställelse, ökad förmåga att hantera tidspress etc. Att träna mindfulness på arbetsplatsen innebär att effektiviteten och produktiviteten ökar, samtidigt som medarbetarna känner sig mindre stressade, får ökat fokus, utvecklar sig själva och fungerar bra såväl i arbetslivet som privat. Klicka på rubriken för mer information om Mindfulness på arbetsplatsen.

Mindfulness vid stress

Minska din stress – öka förmågan att fokusera. Lär mer om dig själv och ditt sätt att agera, reagera och hantera olika situationer. Med träning i mindfulness lär du dig att se på dina tankar och förstå vilka känslor de drar igång i dig. Träningen ger dig möjlighet att ta mer medvetna och kanske klokare beslut. Klicka på rubriken för mer information om Mindfulness vid stress.

En introduktion till Mindfulness

Föreläsning om 1-2 timmar. Mindfulness är läran om att vara medvetet närvarande. Hur du kommer bort från onödig stress, oro och lönlöst grubblande om det som har hänt och om det som kanske kommer att hända. Vi anpassar innehållet efter ert behov. Föreläsningen varvas mellan teori och praktisk mindfulnessträning. Klicka på rubriken för mer information om Introduktion till Mindfulness. ​

Mindful Yoga

En lågintensiv yogaform där samspelet mellan rörelser och andning ökar din närvaro och koncentration. De medvetna rörelserna ökar din medvetenhet om hur kropp, känslor och tankar påverkar varandra. Du stärker kroppen och alla dess funktioner. Övningarna utförs långsamt med medvetenhet, avslappning och i samspel med andningen. Det bygger på att du utan prestation utforskar din kropps möjligheter, utan att överskrida dess gränser.

Skräddarsydda kurser & föreläsningar

Vi sätter även ihop skräddarsydda kurser och föreläsningar för att passa just dina eller ditt företags behov. Kontakta oss för mer information för att skräddarsy just din kurs eller föreläsning.​