Om Wellife

Welllife ägs och drivs av Cajsa Wilson Yttergren som är Diplomerad Livstilscoach, Kostrådgivare, Mindfulness- och Yogainstruktör, samt Friskvårdsguide. Diplomeringen har skett vid Sverigehälsan, Minfulnesscenter, Axelsons gymnastiska institut och Utemaningen, alla i Stockholm. 

Företaget drivs med holistisk hälsa och välbefinnande i fokus, och Cajsa brinner för att hjälpa människor till ett hälsosammare liv genom individuell coachning, kostrådgivning, och friskvårdsaktiviteter. 

Att få guida andra till bättre mående, mindre stress och ökad närvaro i vardagen är hennes drivkraft.  Målet är att inspirera till egen motivation, för hållbar, långsiktig och hälsosam livsstil med balans i vardagen, där kost, fysisk aktivitet och återhämtning är viktiga komponenter. Inga konstigheter. utan personlig coaching utifrån varje individs förutsättningar.

Cajsa lever efter mottot ”80/20” dvs inte allt alltid, men helt ok att unna sig lite ibland, utan förbud och pekpinnar.

 

Cajsa Wilson Yttergren

Diplomerad Mindfulness- och Yogainstruktör

Cajsa Wilson Yttergren som är Diplomerad Mindfulness- och Yogainstruktör. Diplomeringen har skett vid Minfulnesscenter respektive Axelsons gymnastiska institut i Stockholm

Våra samarbetspartners

Mindfulness logo

Mindfulnesscenter

Mindfulnesscenter (MFC) är Sveriges ledande utbildningsföretag inom Mindfulness. De riktar sig såväl till privatpersoner som till anställda inom vården liksom till ledare och medarbetare inom yrkes- och föreningslivet. Grundare och ägare av MFC är Dr Ola Schenström, specialist i allmänmedicin och en av Sveriges ledande experter på Mindfulness.

Värmdö Friskvårdscenter

Värmdö Friskvårdscenter är ett holistiskt behandlingscenter i Mölnviks köpcentrum, Värmdö som erbjuder Yoga, Osteopati, Naprapater, Massage, Psykoterapi, Hudterapi.